MediaWiki Paradise Ent 1H mundhak 23% sanajan penghasilan luwih dhuwur
Toto

MediaWiki Paradise Ent 1H mundhak 23% sanajan penghasilan luwih dhuwur

MediaWiki separo pisanan ing peralatan casino lan perusahaan layanan Result SDY Manajemen casino Paradise Entertainment Ltd ambruk 23,2 persen ing taun, ing revenue sing bener wungu 5 persen. Papan perusahaan sing kadhaptar ing Hong Kong ora nyaranake pambayaran dividen interim. Bathi kanggo nem sasi nganti 30 Juni ana HKD19,4 yuta (US$2,5 yuta) dibandhingake karo HKD25,3 […]

Toto

Perusahaan layanan casino Macau Legend dadi abang ing 1H

Perusahaan layanan kasino sing kadhaptar ing Hong Kong, Macau Legend Development Ltd, nyathet kerugian HKD107,5 mayuta-yuta (US $ 13,7 mayuta-yuta) kanggo separo pisanan 2019, perusahaan kasebut ing Kamis. Iki lagutogel dibandhingake karo bathi HKD2,85 milyar ing periode sing padha taun kepungkur. setengah pisanan perusahaan 2018 asil wis ndongkrak dening Advertisement hotel Landmark Macau kanggo wawasan […]

Toto

MGM Resorts 2020 EBITDA target banget ambisi: Bernstein

Sasaran saka klompok casino MGM Resorts International kanggo entuk nganti Unitogel US $ 3,9 milyar ing pangentukan diatur sadurunge kapentingan, taxation, panyusutan lan amortization (EBITDA) ing 2020 – thanks kanggo faktor kalebu pangarep-arep kanggo ramp munggah bisnis ing Macau resort MGM Cotai. (digambarke) – misale jek “ambisi banget”. Iku miturut cathetan Kamis saka broker Sanford […]

Toto

PDB Macau mudhun rong kuartal amarga kalem game tetep

Produk Domestik Bruto (PDB) Macau ambruk 1,8 persen saben taun kanthi nyata Togel SDY ing kuartal kaping pindho 2019, ujare dina Jumuah Statistik lan Layanan Sensus kutha. Iki minangka penurunan kuartalan kaping pindho berturut-turut, amarga kalem ing industri game kutha terus ing wektu kasebut. Nanging penurunan sing luwih cilik dibandhingake karo penurunan 3.2 persen ing […]

Toto

Ho Iat Seng dikonfirmasi minangka kepala eksekutif Macau sabanjure

Ho Iat Seng (digambarke), pengusaha lan mantan presiden Majelis Legislatif Macau, dina Minggu dadi individu katelu sing dipilih kanggo peran pimpinan Pengeluaran SDY paling dhuwur ing kutha kasebut wiwit diserahake saka administrasi Portugis ing taun 1999. Dheweke bakal dadi pejabat lokal senior nangani proses retender diantisipasi kanggo hak game casino Macau. Enem lisensi saiki bakal […]

Toto

HK mbantah impact ing Macau minimal: Morgan Stanley

protes Street sing wis mengaruhi Hong Kong kanggo sasi wis dadi adoh wis “impact minimal” ing revenue casino ing tetanggan Macau, ngandika Morgan Pengeluaran SGP Stanley Asia Ltd ing cathetan minggu kepungkur. Turis nggawe serep kanggo mayoritas gamblers ing Macau. Sawetara wong nggunakake Hong Kong kanggo ngakses Macau. Macau ndeleng cedhak 2,6 yuta pengunjung Cina […]

Toto

Macau VIP munggah ing tengah junket nliti proxy jaban rangkah: analis

VIP gambling wutah volume ing pasar casino Macau minggu kepungkur nelusuri Pengeluaran HK kira-kira 7 persen kanggo 8 persen luwih saka rata-rata pungkasan Sasi, miturut cathetan ana saka broker Nomura. Analysts Harry Curtis, Daniel Adam lan Brian Dobson diamati sing dandan bertepatan karo lapuran sing sawetara junkets – mangertos minangka referensi kanggo Macau-based VIP gambling […]

Toto

Unit katelu saka Konami kang Fortune Piala ing Macau: APE

Unit katelu saka Konami account “Fortune Cup”, corak modern ing arcade-gaya game racing jaran, wis diinstal ing pasar casino Macau, wektu iki ing MGM Cotai, property dipun dening MGM China Holdings Ltd. Game wiwit. operasi ing lanta Keluaran SGP saka properti ing bagéan pungkasan iki sasi, ngandika ana kabar pers ditanggepi dening Hong Kong-kadhaptar Asia […]

Toto

Enem Macau casino konsesi kirim 2022 cukup: SJM CEO

Pimpinan eksekutif salah siji saka enem pemegang lisensi game Macau saiki ujar manawa ora ana paningkatan jumlah konsesi sawise proses tender umum anyar Keluaran Hk sing diantisipasi sing ana gandhengane karo kadaluwarsa hak saiki ing 2022. Ambrose So Shu Fai (gambar), saka SJM Holdings Ltd, ngandhani Shimin Daily ing basa Cina manawa ora cocog kanggo […]