BLOG: VINCE VAN PATTEN MENGAMBIL PICKLEBALL
Toto

BLOG: VINCE VAN PATTEN MENGAMBIL PICKLEBALL

Hai kawan-kawan hanya ingin berkongsi dengan anda secebis kehidupan saya pada penghujung tahun 2021.

Kita semua cuba untuk kekal sihat…mengikut sains kononnya…dan semuanya baik.

Sementara itu, saya telah cedera selama empat bulan dengan kecederaan pangkal paha yang teruk yang saya alami bermain tenis dayung terlalu sengit sepanjang tahun lepas.

Perkara gila tentang kecederaan, apabila ia tidak sembuh untuk seketika, anda secara jujur ​​mula berfikir bahawa ia tidak akan sembuh. Tetapi dalam beberapa minggu kebelakangan ini ia berubah menjadi lebih baik dan nampaknya kira-kira 50% bertambah baik!

Bagaimanapun, isteri saya Eileen berpendapat bahawa mungkin idea yang bagus untuk membina gelanggang pickleball di halaman belakang rumah kami, yang dia minati. Dia tahu betapa saya suka tenis dayung, p ing pong, sebenarnya apa-apa https://htourist.net/ sahaja dengan dayung, dan saya pernah untuk sesuatu yang serupa, tetapi baharu! Jadi saya cepat-cepat berkata, “Mari kita lakukan!”

Anda tahu keadaan semakin serius apabila anda memasang gelanggang pickleball di rumah anda sendiri.
Anda tahu keadaan semakin serius apabila anda memasang gelanggang pickleball di rumah anda sendiri.
Nah, kini gelanggang telah ditetapkan (gambar sebelum ia muncul) dan ia telah menjadi peralihan yang hebat daripada tenis kepada tenis dayung dan kini kepada pickleball!

Pickleball adalah salah satu sukan yang paling pesat berkembang di dunia dan saya dapat melihat sebabnya. Ia mudah untuk belajar dan sesiapa sahaja boleh bermain! Perhimpunan itu hebat, ia bersifat sosial, namun sengit dan selepas kira-kira lima jam merasainya, saya rasa saya sudah ketagih.

Matlamat saya pada tahun hadapan adalah untuk bermain beberapa acara bola https://totobethk.info/ acar senior profesional (lebih 50) dan cuba menjadi salah satu yang terbaik daripada pemain lama! Percaya atau tidak, terdapat sedikit hadiah wang di dalamnya juga!

Saya berada di kedudukan 25 terbaik dunia dalam tenis. Saya adalah juara kebangsaan dalam tenis dayung. Dan kini bola acar adalah matlamat olahraga saya!