Enem Macau casino konsesi kirim 2022 cukup: SJM CEO
Toto

Enem Macau casino konsesi kirim 2022 cukup: SJM CEO

Pimpinan eksekutif salah siji saka enem pemegang lisensi game Macau saiki ujar manawa ora ana paningkatan jumlah konsesi sawise proses tender umum anyar Keluaran Hk sing diantisipasi sing ana gandhengane karo kadaluwarsa hak saiki ing 2022.

Ambrose So Shu Fai (gambar), saka SJM Holdings Ltd, ngandhani Shimin Daily ing basa Cina manawa ora cocog kanggo nambah jumlah lisensi amarga sumber daya tanah sing winates ing kutha kasebut.

Dheweke uga kasebut minangka nuduhake ukuran saiki industri game Macau cukup kanggo ndhukung expenses financial pamaréntah kutha. Macau entuk paling saka revenue umum saka meh 40 persen tax efektif ing casino revenue game reged.

CEO kasebut ujar manawa luwih akeh ujar manawa panguwasa lokal pengin macem-macem ekonomi lokal ngluwihi dolanan kasino – tujuane wilayah semi-otonom uga pemerintah pusat China – mula ora ana ekspansi jumlah kasebut. saka lisensi Macau.

Pak Dadi iki uga dikutip ngandika sumber tanah langka kutha kang kudu katahan kanggo kegiatan ekonomi liyane saka game casino. Macau iku salah siji saka panggonan paling padhet ing donya, lan akses kanggo mayoritas tanah kasedhiya kanggo pembangunan seger ing Macau kontrol liwat sistem konsesi umum.

Nanging, Jorge Godinho, profesor tamu ing Universitas Macau, nuding metu ing komentar kanggo GGRAsia taun kepungkur yen rong plot tanah Cotai sing Pengeluaran SDY sadurunge ditandhani kanggo pembangunan ing distrik casino anyar kutha – lan dikenal minangka Lots 7 lan 8 – “isih kasedhiya. ”.

Dheweke nyaranake alokasi tanah kasebut bisa ditangani dening pemerintah Macau kanthi “cara inovatif lan kreatif”, kanthi ngatur tender khusus kanggo kasebut – kanggo “mbukak kanggo konsesi sing ana uga operator anyar potensial saka njaba” – ing supaya mbangun “salah siji saka resort terpadu paling gedhe ing donya wis tau weruh”.

Saran lokal

Ing roto nganti kadaluwarsa saka enem lisensi game saiki, macem-macem voices lokal wis disebut salah siji kanggo Tambah ing nomer konsesi Macau utawa kanggo kapentingan aside saka enem nduwèni konsesi saiki bakal dituduhake ing pasar sawise diantisipasi anyar. tender umum kanggo hak game Macau nalika enem saiki kadaluwarsa ing 2022.

Jeneng merek junket Suncity Group wis kasebut minangka pesaing sing bisa Togel SDY ditindakake – sing dikonfirmasi dening eksekutif senior ing Suncity Group – sanajan sadurunge ana publisitas anyar sing ngrembug Suncity Group ing sawetara media sing didhukung negara China.

pengusaha Macau Chan Meng Kam marang GGRAsia ing Agustus taun pungkasan sing “mikir bab” tawaran kanggo lisensi game Macau, ing acara saka proses tender umum anyar.

Pak Chan Golden Dragon Group pribadi-dianakaké wis mbukak papat Macau casino hotels kontrol circa 200 Tabel game ing disebut “perjanjian layanan”.

SJM Holdings ‘Pak So ngandika menyang media lokal ing Juni 2018 sing tenan pengin – malah ing noto saiki sadurunge 2022 – kanggo ” ngemot nomer kasino satelit” kang operate nggunakake hak game liwat perjanjian layanan. Antarane enem konsesi game, SJM Holdings nuduhake paling gedhe saka kasino satelit kuwi.

Ing wulan Juni taun iki, CEO grup ngakoni ana kamungkinan project resort Cotai ing-construction dipun promosiaken dening anggota kulawarga Stanley Ho Hung Sun, pangadeg SJM Holdings, bisa dadi satelit klompok casino.

Papan kasebut, Lisboeta, bisa rampung ing 2020, ujare promotor. Cedhak karo SJM Holdings sing lagi dibangun, HKD39 milyar (meh US $ 5 milyar) Grand Lisboa Palace. Analis ujar manawa properti kasebut bisa mbukak mung ing separo kapindho taun ngarep .