HK mbantah impact ing Macau minimal: Morgan Stanley
Toto

HK mbantah impact ing Macau minimal: Morgan Stanley

protes Street sing wis mengaruhi Hong Kong kanggo sasi wis dadi adoh wis “impact minimal” ing revenue casino ing tetanggan Macau, ngandika Morgan Pengeluaran SGP Stanley Asia Ltd ing cathetan minggu kepungkur.

Turis nggawe serep kanggo mayoritas gamblers ing Macau. Sawetara wong nggunakake Hong Kong kanggo ngakses Macau.

Macau ndeleng cedhak 2,6 yuta pengunjung Cina daratan ing Juli, munggah dening 18,5 persen taun-on-taun, miturut data rawuh turis dirilis ana dening Statistik kutha lan Service Sensus. Sing luwih alon tinimbang tingkat wutah (21,7 persen) sing dicathet sajrone pitung wulan pisanan taun iki, tulis analis Morgan Stanley Praveen Choudhary.

“Assuming massa [game reged] revenue [ing Macau] tansaya 15 persen ing Juli, revenue massa saben pengunjung sewengi Chinese wis thukul dening 9 persen, kang positif ing tampilan kita,”Panjenenganipun nambah. “Iki bakal ngonfirmasi tampilan kita babagan pengaruh minimal ing Macau nganti adoh saka acara Hong Kong.”

Casino revenue game reged ing Macau ambruk 3,5 persen taun-on-taun ing Juli, kanggo MOP24,45 milyar (US $ 3,03 milyar), miturut data saka kutha kang Gaming pengawasan lan Koordinasi Biro. Regulator ora nyedhiyakake rincian resmi GGR saben wulan dadi massa lan VIP.

Ing laporan sadurunge, lengen stockbroking klompok perbankan Morgan Stanley wis ngandika mung 2 persen kabeh pengunjung Cina daratan kanggo Macau liwat downtown Hong Kong, ngendi protes wis paling kerep.

Sawetara pengunjung nggunakake Bandara Internasional Hong Kong – salah sawijining pusat udara paling sibuk ing donya – kanggo tekan Macau. Lelungan Keluaran SGP antarane loro panggonan wis digawe luwih gampang dening mbukak ing Oktober saka Hong Kong-Zhuhai-Macau Bridge, kang ing sisih Hong Kong ndadekake landfall cedhak bandara.

Minggu kepungkur loro makelar ing cathetan kapisah ngandika penutupan sauntara bandara Hong Kong ing 12 lan 13 Agustus ora babras revenue game ing Macau kanggo pitung dina saka 12. Agustus kanggo 18. Agustus.

Panguwasa bandara Hong Kong mutusake kanggo nutup sementara hub udara kutha ing tanggal 12 lan 13 Agustus, amarga gangguan ing operasi sing disebabake protes anti-pemerintah. Kaputusan kasebut ditindakake sawise ewonan demonstran nguwasani ruangan kedatangan lan keberangkatan fasilitas kasebut.

Analysts Investment wis nyatet ing komentar sadurungé ing Macau sing ana ora Result SGP perlu korélasi langsung antarane nomer turis kanggo Macau lan game nglampahi ing kasino. Iki amarga riset nuduhake yen totoan dhuwur muter dening jumlah relatif cilik saka pengunjung isih dadi komponen penting saka pasar.