Ho Iat Seng dikonfirmasi minangka kepala eksekutif Macau sabanjure
Toto

Ho Iat Seng dikonfirmasi minangka kepala eksekutif Macau sabanjure

Ho Iat Seng (digambarke), pengusaha lan mantan presiden Majelis Legislatif Macau, dina Minggu dadi individu katelu sing dipilih kanggo peran pimpinan Pengeluaran SDY paling dhuwur ing kutha kasebut wiwit diserahake saka administrasi Portugis ing taun 1999.

Dheweke bakal dadi pejabat lokal senior nangani proses retender diantisipasi kanggo hak game casino Macau. Enem lisensi saiki bakal kadaluwarsa ing 2022.

Pengesahan Pak Ho minangka kepala eksekutif-milih Macau teka dina Minggu Keluaran SGP liwat panitia 400 wong, biasane dumadi saka tokoh pro-bisnis lan pro-Beijing. Ora ana anggota Ketua Panitia Pemilihan Eksekutif sing dipilih kanthi milih langsung ing antarane populasi diwasa.

Pak Ho, sing mlayu tanpa saingan , nampa 98 persen swara panitia.

Dheweke bakal njupuk jabatan tanggal 20 Desember, nalika Kepala Eksekutif saiki, Fernando Chui Sai On, mundur.

Pak Ho bakal nduweni hak kanggo ngawula limang taun, karo kamungkinan ngadeg kanggo siji tambahan limang taun tugas ing completion saka periode pisanan.

Owah-owahan kepala eksekutif bakal pas karo ulang tahun kaping 20 ing taun iki pasrahake Macau menyang China.

10. Agustus Pak Ho wis announced – minangka calon kanggo proyek ndhuwur – outline saka program politik ngajokaken, nanging nolak kanggo Komentar ing rinci Result SDY babagan arah mangsa kanggo industri game kutha.

Pak Ho 62 lan lair ing Macau. Dheweke ora ana hubungane karo Edmund Ho Hau Wah, kepala eksekutif pasca penyerahan pisanan Macau, utawa Stanley Ho Hung Sun, mantan monopoli bisnis casino Macau.

Pak Ho Iat Seng uga ora duwe pranala langsung karo industri casino dominan kutha kang.