MediaWiki Paradise Ent 1H mundhak 23% sanajan penghasilan luwih dhuwur
Toto

MediaWiki Paradise Ent 1H mundhak 23% sanajan penghasilan luwih dhuwur

MediaWiki separo pisanan ing peralatan casino lan perusahaan layanan Result SDY Manajemen casino Paradise Entertainment Ltd ambruk 23,2 persen ing taun, ing revenue sing bener wungu 5 persen.

Papan perusahaan sing kadhaptar ing Hong Kong ora nyaranake pambayaran dividen interim.

Bathi kanggo nem sasi nganti 30 Juni ana HKD19,4 yuta (US$2,5 yuta) dibandhingake karo HKD25,3 yuta ing periode taun sadurunge. Pendapatan separo pisanan mundhak meh HKD592,0 yuta, dibandhingake karo HKD563,9 yuta taun sadurunge.

Pangentukan dhasar saben saham mudhun 25 persen, dadi HKD0,018, saka HKD0,024.

Biaya – kalebu biaya operasi lan administratif – mundhak 1,5 persen saben taun sajrone laporan, dadi HKD321,9 yuta.

Pendapatan saka adol peralatan lan sistem game elektronik – liwat merek LT Game – ngasilake HKD89,3 yuta ing separo pisanan, nambah 79,1 persen ing meh HKD49,9 yuta sajrone nem wulan pisanan 2018.

Dandan “diwakili utamané ing Advertisement saka total 461 terminal multi game urip … lan panentu layanan nganyarke kanggo 605 terminal multi game urip ing macem-macem kasino ing Macau,” ing hubungan kanggo standar technical anyar ing pasar Macau, ngandika tenan ing dina Kamis diajukake menyang Bursa Pengeluaran SDY Saham Hong Kong. Iki minangka referensi kanggo produk game elektronik sing nawakake pemain sawetara game table casino populer sing dikirim liwat bakul urip, nanging nggunakake taruhan elektronik lan penyelesaian taruhan elektronik.

Paradise Entertainment nyathet yen dodolan ing separo pisanan 2018 utamane amarga 217 terminal multi game urip sing diwenehake menyang resort casino MGM Cotai sing disedhiyakake dening MGM China Holdings Ltd. Properti kasebut dibukak ing Februari ing taun kasebut.

Kanggo separo pisanan taun iki, pangentukan nyetel sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisasi (EBITDA) mundhak 6 persen, dadi HKD63,3 yuta, saka HKD59,7 yuta. Wutah ing Keluaran HK ing saindenging klompok amarga kinerja sing luwih apik ing bagean peralatan game elektronik sajrone laporan kasebut.

EBITDA diatur saka kasino ing Manajemen klompok kanggo nem sasi kanggo 30 Juni bener fellly dening 15,5 persen taun-on-taun, kanggo HKD66,3 yuta, saka HKD78,5 yuta ing periode sadurunge taun.

Kurangé populasi iki “HK Hari Ini amarga nyuda ing revenue game reged kui dening Unitogel Casino Kam Pek Paradise,”Properti operasi ing lisensi game saka SJM Holdings Ltd.

Asil kasebut utamané kena pengaruh saka “penundaan sauntara terminal multi game urip ing kasino” kanggo upgrade kanggo tundhuk karo standar technical Macau anyar.

Kanggo nem sasi kanggo 30 Juni taun iki, Paradise Entertainment ngandika wis tambah investasi ing riset lan pangembangan lan biaya liyane ing “mesin elektronik anyar utawa nganyari, mesin slot [lan] sistem manajemen casino, etc,”Kanggo HKD42,6 yuta. , Data Sydney karo HKD29,7 yuta kanggo periode taun sadurunge.

Jay Chun, ketua lan direktur ngatur grup, ngandika ing komentar disiapake ditanggepi ing release penet sawise asil: “We look nerusake kanggo debut mesin slot dikembangaké dhéwé ing pasar game donya kalebu Amérika, Asia Kidul-Wétan lan Makau.”