MGM Resorts 2020 EBITDA target banget ambisi: Bernstein
Toto

MGM Resorts 2020 EBITDA target banget ambisi: Bernstein

Sasaran saka klompok casino MGM Resorts International kanggo entuk nganti Unitogel US $ 3,9 milyar ing pangentukan diatur sadurunge kapentingan, taxation, panyusutan lan amortization (EBITDA) ing 2020 – thanks kanggo faktor kalebu pangarep-arep kanggo ramp munggah bisnis ing Macau resort MGM Cotai. (digambarke) – misale jek “ambisi banget”.

Iku miturut cathetan Kamis saka broker Sanford C. Bernstein Ltd.

MGM Resorts mlaku game ing pasar Macau liwat unit Hong Kong-kadhaptar MGM China Holdings Ltd.

Analis Sanford Bernstein Vitaly Umansky, Kelsey Zhu lan Eunice Lee nyatakake, ngrujuk marang wong tuwa MGM: “Tujuan perusahaan kanggo nggayuh US $ 3.6 milyar nganti US $ 3.9 milyar saka EBITDA sing diatur lan US $ 3.50 saben saham ing arus kas gratis gabungan ing 2020 isih katon banget. ambisius kanggo kita.”

Miturut prakiraan Sanford Bernstein, MGM China samesthine bakal ngasilake Keluaran SGP saklawasé HKD2,47 milyar (US$315 yuta) ing EBITDA sing diatur liwat MGM Cotai ing 2020, munggah 17,5 persen saka HKD2,10 milyar samesthine taun iki.

Institusi ngandika sing klompok casino, kang duwe ambisi kanggo mbangun multibillion-US dollar resort Jepang , ana kamungkinan kanggo ngurangi pengaruh kanggo 3,7 kaping 2020 ing baris karo Doel poto-ngumumaké.

Nanging broker kasebut nyaranake manawa klompok EBITDA 2020 kemungkinan $ 3.47 milyar, selaras karo konsensus pasar, kanthi $ 3.11 saben saham ing aliran awis gratis gabungan.

Sanford Bernstein ngandika taksiran in-line diijini kanggo pangarepan MGM Resorts Tambah ing bisnis mungguh Park MGM ing Las Vegas, Nevada lan ing MGM Springfield ing Massachusetts – loro ing Amerika Serikat – lan ing MGM Cotai; uga sumbangan saka properti AS sing mentas dituku; uga implementasi skema “MGM 2020”.

Sing terakhir wis melu program hemat biaya utama. Pimpinan finansial klompok kasebut Corey Sanders ujar sajrone telpon penghasilan kuartal pertama manawa Pengeluaran SDY MGM 2020 bakal ngilangi 1,000 posisi kerja. Jim Murren, ketua grup, wis nyathet rencana kasebut bakal nyuda biaya tenaga kerja nganti US $ 100 yuta.