Perdhana Mentri Kamboja Bukak New Volley Marang Illegal Gambling
Toto

Perdhana Mentri Kamboja Bukak New Volley Marang Illegal Gambling

Sawise desas-desus muncul yen Kamboja bakal ngrusak kasino ilegal lan kegiatan pidana liyane sing ana ing saubengé, pesenan pungkasane teka ing dina Sabtu sing ditandatangani dening perdana menteri negara, Hun Sen. Pesenan kasebut ateges ngandhani panguwasa lan polisi kanggo ndeleng Toto HK pejabat apa wae sing bisa uga melu utawa gagal tumindak sajrone gambling ilegal.

Kamboja Nggolek Ndandani Reputasi Global
Sen nanggapi laporan tambah akeh babagan perdagangan manungsa lan sawetara kasus dramatis sing nggawe berita global lan nggawe Kamboja dadi luwih ala ing panggung internasional. Paling anyar, 56 buruh Vietnam ninggalake casino ing Bavet ing dina sing padha pesenan ditanggepi. Kasus kasebut kaya kacilakan anyar liyane ing tapel wates nalika 40 buruh nglangi mulih liwat wates banyu sing dituduhake Kamboja lan Vietnam.

Illegal gambling wis sumelang akeh, undermining kemampuan Kamboja kanggo kapitalisasi ing salah siji andalan – pariwisata. Kaping pisanan, mung buruh sing kuwatir, nanging kanthi kondhang ing negara kasebut babagan perdagangan manungsa, turis sing duwe hak milih milih tujuan liyane sing luwih aman. Kanggo mesthekake yen turis sugih wiwit bali, Kamboja kudu menehi hasil adoh karo ilegal gambling lan eksploitasi manungsa sing mengkono ing situs. Sen nambahake:

Aku ora ragu-ragu karo mbusak gubernur ibukutha provinsi, gubernur distrik, Demo Slot Khans, kotamadya, utawa apa wae tingkat perwira polisi sing ditemokake ora tanggung jawab.

Perdana Menteri Kamboja Hun Sen
Sen wis melu anggota pamaréntahan liyane, kalebu Menteri Dalam Negeri Sar Kheng sing lagi nggarap rencana cetak biru. Dheweke uga kerja kanggo ngrampungake kedadean sing kedadeyan ing Bavet ing ngendi 56 buruh Vietnam mlayu amarga “pertentangan kerja.”

Sawetara Crackdowns liwat Weekend
Panguwasa uga kesapu ana ing Sihanoukville, asil ing penahanan 400 buruh sing dinuga melu ing operasi gambling online ilegal kanggo perusahaan dikenal Togel Sydney minangka Boeng Chheng International Entertainment Co., Ltd.

Ing kedadean saka kasus ngendi online ilegal gambling thrives wis nambah. Iki biasane amarga Kamboja mandheg nerbitake lisensi bali ing 2019 menyang kasino online nanging gagal ngatasi masalah sing luwih gedhe – segmen gambling ilegal lan ora diatur.