Perusahaan layanan casino Macau Legend dadi abang ing 1H
Toto

Perusahaan layanan casino Macau Legend dadi abang ing 1H

Perusahaan layanan kasino sing kadhaptar ing Hong Kong, Macau Legend Development Ltd, nyathet kerugian HKD107,5 mayuta-yuta (US $ 13,7 mayuta-yuta) kanggo separo pisanan 2019, perusahaan kasebut ing Kamis. Iki lagutogel dibandhingake karo bathi HKD2,85 milyar ing periode sing padha taun kepungkur.

setengah pisanan perusahaan 2018 asil wis ndongkrak dening Advertisement hotel Landmark Macau kanggo wawasan HKD4,60 milyar. Perusahaan kasebut isih ngatur operasi game ing properti kasebut.

Macau Katrangan sakabèhé makaryakke telung fasilitas game ing semenanjung Macau – Legenda Palace Casino , Babil Casino lan Landmark Casino – lan resort casino ing Laos, Savan Katrangan Hotel lan Casino . The Legend Palace Casino lan Babylon Casino dumunung ing Komplek hiburan waterfront Macau Fisherman kang Wharf, uga mbukak dening Macau Legenda.

Ngumumake asil separo pisanan ing mburi dina dagang, Macau Legend ngandika pangentukan diatur sadurunge kapentingan, taxation, panyusutan lan amortization (EBITDA) ana bab HKD151,5 yuta, makili 24,5 persen nyuda ing taun-on-taun. .

Kanggo nem sasi sing rampung tanggal 30 Juni, total revenue mundhak meh HKD1.08 milyar, saka HKD951.6 yuta ing periode taun sadurunge. Gaming http://178.128.120.105 minangka kontributor paling gedhe kanggo total revenue perusahaan, kanthi nambah 28,7 persen dadi kira-kira HKD867,5 yuta kanggo periode Januari nganti Juni 2019. revenue non-game ambruk dening bab 22,8 persen taun-on-taun, kanggo HKD214,2 yuta ing separo pisanan taun.

Tambah ing revenue game iki utamané amarga 32,2-persen mlumpat ing revenue nyumbang saka Legenda Palace Casino (gambar) kanggo bab HKD405,3 mayuta-yuta. revenue Gaming uga tambah ing Babylon Casino sak periode, sik njongko HKD78,8 mayuta-yuta, munggah karo HKD19,5 yuta ing taun-on-taun. revenue game ing basis Lao Savan Legend Casino Nanging nolak sak setengah pisanan 2019, ngadeg ing rada ngisor HKD113,0 yuta dibandhingake HKD123,6 yuta ing periode taun sadurunge.

Ing 30. Juni, grup iki duwe total 194 tabel game ing Macau, sing 176 dileksanakake. Macau Katrangan wis 55 Tabel game kang sijine menyang operasi ing Savan Katrangan Casino .

Tabel pasar massa terus dadi pembalap bisnis penting kanggo revenue Macau Legenda ing separo pisanan 2019, karo hotel casino Legend Palace nambah Lagu Togel 24,3 persen ing bagean kasebut dadi HKD316,2 yuta ing separo pisanan 2019 saka HKD254. .3 yuta ing periode taun sadurunge.

Papan Macau Legenda ora ngumumake dividen interim sajrone nem wulan sing rampung tanggal 30 Juni.

Perusahaan kasebut ing dina Kamis ngajokake rencana kanggo “fokus gaweyan ing perbaikan terus lan repositioning Macau Fisherman’s Wharf” ing pasar semenanjung Macau. Macau Legenda ujar manawa duwe rencana kanggo “kalebu fasilitas game lan non-game anyar, panganan lan omben-omben lan hiburan sing ditambahi, uga kegiatan promosi sing ngarahake pasar wisata lan game massal,” kanggo ngedongkrak bisnis ing Macau Fisherman’s Wharf. .

Ing asil ana, Macau Legenda ngandika uga “nganggep expansion saka hotel, game lan fasilitas non-game” ing resort Lao sawijining.

Nang endi wae, Macau Legenda ngandika iku “revisiting rencana construction sakabèhé” saka hotel Cape Verde ngajokaken lan casino Komplek, “supaya nyukupi kabutuhan strategi bisnis mangsa grup kang”. Ing 2016, proyek Cape Verde ing Afrika duweni regane EUR250 yuta (US$283 yuta).

Nyedhaki Macau, perusahaan ditutup awal taun iki menehi hasil kanggo tuku 21,5-persen saham ing perusahaan sing ngembangaken Komplek blanja ing Pulo Hengqin, wilayah ing daratan China jejere distrik Cotai Macau. Macau Legend ujar manawa ing pengajuan paling anyar, proyek kasebut bakal diwiwiti ing pungkasan taun.