South Dakota Arrests Man over Series of Casino Robberies
Toto

South Dakota Arrests Man over Series of Casino Robberies

Wong kasebut wis nggunakake senjata api kanggo ngancam wong ing kasino Toto HK supaya nyerahake dhuwit, ujare juru bicara Departemen Polisi Sioux Falls marang media. Perampokan diwiwiti kanthi serangan pisanan marang Big Al kang Casino 19. Desember.

Ing kasus tartamtu iki, tersangka mlebu ing kasino, nggunakake senjata api, lan ninggalake dhuwit sing ora ditemtokake. Sam Clemens , juru bicara departemen sing menehi komentar babagan kasus kasebut, ujar manawa panguwasa wis bisa ngenali pelaku nggunakake rekaman keamanan.

Polisi tumindak kanthi cara kanggo nangkep tersangka
Laporan nyatakake yen tersangka ora bener-bener nggambar senjata geni nanging njamin para korban yen dheweke duwe senjata lan siap nggunakake. A rampokan kapindho kedaden ing dina sing padha ing Joker kang Casino .

Nalika nyoba kanggo njupuk dhuwit saka casino, petugas bisa mencet tombol keamanan sing alerted panguwasa, karo tersangka banjur mlayu saka pemandangan.

Untunge para panguwasa bisa ngenali kendaraan pelaku lan nyebarake gambar kasebut ing antarane anggota masyarakat. A pegawe casino ing wayah sore ing Result HK dina sing padha diselehake 911 telpon wis katon kendaraan tersangka kang diparkir ing 500 pemblokiran Valley View Road.

Tersangka, sing ana ing lokasi nalika teka panguwasa, bisa mlayu, nanging pungkasane nabrak kendaraan ing ngoyak lan kudu terus mlaku. Panguwasa swooped tengen 5500 W. Christopher Place Komplek ngendi dheweke ndhelikake, sanadyan, lan njupuk wong tanpa Laka.

Suspect, sing tetep anonim, wis digawa ing sawetara perampokan pisanan-degree, laporan palsu, lan biaya eluding aggravated, lan bakal tetep ing kunjara, Clemens informed anggota pers.

Sioux Falls wis dikenal nuduhake adil saka rampokan casino karo panguwasa ngerti carane nerusake ing kasus kaya mengkono. Rekaman pengawasan lan HK Pools akun saksi mata wis dadi instrumental kanggo mesthekake yen pelakune dicekel lan digawa menyang pengadilan.

Ing Juli, wong loro ngrampok Paradise Casino , sanajan padha ora tau dicekel. Laka liyane ana ing November taun pungkasan ing Happy Jacks Casino . Kasus iki uga durung rampung.